Prisad av Matakademien i Jämtland/Härjedalen

Efter en fantastisk sommar så laddar vi nu för andra halvlek av 2018. Under sommaren har vi mycket glädjande fått ta emot ytterligare en utmärkelse. Denna gång från Matakademien i Jämtland/Härjedalen. Under Storsjöyran hade vi nöjet att ta emot ett diplom ur Landshövdingens hand. Ett litet axplock från motiveringen löd:

”En av Jämtlands starka stoltheter som har en hög och jämn kvalitet i sitt breda sortiment. Bryggeriet börjar bli världskänt och finns bl.a. i Systembolagets alla butiker med sitt julöl”.

Vi tackar ödmjukast för detta och hyllar samtidigt våra bryggare i Pilgrimstad.

Spännande lanseringar senare i höst

Vi ser fram emot en spännande höst med lansering av en ny öl, lansering av årets julöl samt deltagande på ett antal ölmässor runt vårt avlånga land. Vi håller er lite på halster gällande vår nya öl som kommer att lanseras i månadsskiftet november/december. Närmare presentation av den kommer i ett kommande akademiutskick.

Vi ses på mässorna 2018 och 2019!

Vi hoppas att få träffa er på någon av följande mässor under hösten och vintern:

Kom ihåg – Jämtlands IPA, Bärnsten och Julöl finns på Systembolaget

Kom ihåg att ni idag hittar Jämtlands IPA i landets alla systembolagsbutiker och att vår Jämtlands Bärnsten finns i ca 340 butiker. Dessutom kommer vårJulöl att finnas tillgänglig i alla butiker från den 1 november 2018. Ni kommer i år dessutom kunna hitta Jämtlands Julöl som folköl i utvalda butiker i dagligvaruhandeln, precis som ni gör med vår Bärnsten 3,5 % idag.

Bekräfta att du är över 20 år

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.