Jämtlands Bryggeri Akademien

Jämtlands Bryggeri Akademien har bildats för att skapa ett forum för oss som gillar god mikrobryggd öl av hög kvalitet. Idag har Akademien flera tusen medlemmar som alla har en sak gemensamt, man gillar öl från Jämtlands bryggeri. Vi på bryggeriet tycker att detta är enormt kul och ser fram emot att denna exklusiva skara av fans ska fortsätta att växa i framtiden.

Som medlem i Akademien får du, allt detta ingår i medlemsavgiften:

  • Välkomstpaket med en personlig ölöppnare där ditt medlemsnummer är ingraverat.
  • Ölglas, 33 cl, med bryggeriets logotype
  • Inramat diplom som bevis på ditt medlemskap i Jämtlands Bryggeri Akademien.

Vi skickar ut nyhetsbrev minst fyra gånger per år och där vi informerar om viktiga nyheter, aktuella erbjudanden och släpp av någon ny öl. Dessutom är ni alltid prioriterade när vi har event på bryggeriet, då får ni inbjudan först.

Priset för att bli medlem är endast 150 kr och detta är en engångskostnad.

Välkommen till Akademien!

I formuläret fyller du i de uppgifter vi behöver för ditt medlemskap. Betala samtidigt in 150 kr på plusgironummer 11 05 26-1 och uppge ditt namn på inbetalningen (vi skickar ej ut några inbetalningsblanketter). När vi registrerat din betalning skickar vi välkomstpaketet med posten.

Bli medlem idag!

Fyll i uppgifterna nedan.

Ja, jag kommer snarast betala in medlemsavgiften 150 kr på plusgironummer 11 05 26-1 och uppge mitt namn på inbetalningen.

Bekräfta att du är över 20 år

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.