Säsongspremiär för Jämtlands Sommarlager!

IPA_folkol_montageIdag är det en härlig dag, för nu släpps årets utgåva av Jämtlands Sommarlager i Systembolagets lokala sortiment. Den finns i sju butiker i Jämtland/Härjedalen och ni andra beställer den enkelt till er lokala systembolagsbutik var ni än befinner er i Sverige (nr 37811, pris 19:90).

Denna öl är numera en mycket efterlängtad säsongsöl som uppskattas för sin härligt friska och törstsläckande karaktär. Sommarlager är en singelhop, vilket innebär att den endast är humlad med en enda humlesort – Bavaria Mandarina. Den är också unik bland våra öl eftersom den dessutom är torrhumlad.

Bor ni i, eller besöker Stockholm i sommar, så finns Jämtlands Sommarlager att dricka på fat hos Spritmuseets Ölbrygga ute på Djurgården. Den ölbryggan är sannerligen väl värt ett besök!

Läs mer om Jämtlands Sommarlager här »

Bekräfta att du är över 20 år

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.