Vår integritetspolicy och GDPR

Jämtlands Bryggeri AB anser att säkerheten rörande dina personuppgifter vid användning av denna webbplats är viktigt och vi tar skyddet av dina personuppgifter på allvar. I denna text informerar vi därför om hur dessa hanteras, vilka uppgifter vi sparar och vilka vi kasserar.

INSAMLING AV DATA

De personuppgifter du lämnar i samband med medlemskap i Jämtlands Bryggeris Akademi (namn, adress samt e-mail) lagras på vår server. I de fall när personuppgifter lämnas till andra för att tillhandahålla produkter eller tjänster som du beställt eller av andra skäl som du godkänt, använder vi oss av lämpliga tekniska och organisatoriska metoder för att försäkra oss om att tillämpliga personuppgiftsbestämmelser följs.

INSAMLING OCH BEARBETNING AV PERSONUPPGIFTER

Personuppgiftsansvarig för personuppgifter som samlas in genom webbplatsen är Jämtlands Bryggeri AB, org.nr. 556508-8514, Bangårdsgatan 31, 831 45 Östersund, +46-(0)693–31430. Vi följer svenska personuppgiftslagen (SFS 1998:204) och övriga tillämpliga regelverk vid behandling och bearbetning av personuppgifter. Vi samlar endast in personuppgifter som du själv lämnar till oss när du registrerar dig, fyller i formulär eller skickar e-post, när du beställer produkter eller tjänster, gör förfrågningar om beställt material eller liknande då du själv valt att lämna informationen till oss. Personuppgifterna samlas in och behandlas i syfte att administrera den åtgärd som du har begärt, eller enligt vad som krävs enligt lag, och sparas inte längre än vad som krävs för att fullgöra detta syfte.

DELNING AV DATA TILL TREDJE PART

Vi delar vår data med tredje part vars syfte är att se till att jamtlandsbryggeri.se och våra nyhetsbrev är säkerhetsskyddade och uppdaterade. De har strikta regler att inte föra informationen vidare.

ÖVRIGA PARTER

Utöver dessa tredje parter blir databasen och dess innehåll kvar hos oss. Dina personuppgifter vidarebefordras inte av oss eller våra representanter för användning av ytterligare tredje part i någon form, såvida vi inte fått din tillåtelse eller är skyldiga att göra det enligt lag.

HÄVNINGSRÄTT M.M.

Du har rätt att när som helst dra tillbaka ditt medgivande att använda dina personuppgifter i framtiden eller begära rättelse av dina personuppgifter som vi behandlar. Skicka bara i sådant fall ett e-postmeddelande till info@jamtlandsbryggeri.se. Du har även rätt att få kostnadsfritt en gång per kalenderår få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig, varifrån dessa uppgifter har hämtats, ändamålen med behandlingen, och till vilka mottagare eller kategorier av mottagare som uppgifterna lämnas ut.

ANVÄNDNING AV COOKIES

Webbplatsen använder så kallade “Cookies”. Cookies är små textfiler som lagras på din hårddisk via din webbläsare. De lagrar särskild information (t.ex. dina förvalda språkinställningar eller sidinställningar) som din webbläsare kan återföra till oss nästa gång du besöker vår webbsida (beroende på cookiens livslängd).
Vi använder två kategorier av Cookies: cookies som krävs av tekniska skäl, utan vilka webbplatsens funktionalitet begränsas och valfria cookies.

När du besöker vår webbsida för första gången kommer en banner komma upp på sidan. Bannern informerar dig om att vi använder cookies samt länkar dig till denna sida.

Du har möjlighet att välja bort valfria cookies närsomhelst genom att ändra respektive val i din webbläsare. Du kan naturligtvis använda vår webbsida utan att några Cookies aktiveras överhuvudtaget (innefattande Cookies av tekniska skäl). I din webbläsare kan du närsomhelst begränsa eller avaktivera användningen av cookies. Detta kan dock ha en negativ påverkan på funktionalitet och användarvänligheten på vår webbsida.

Den ständiga utvecklingen av Internet kan också kräva att innehållet i dessa villkor ändras. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar vid behov.

KONTAKT

VD
Anders Thelenius
Mobil: 070-676 94 86
anders.thelenius@jamtlandsbryggeri.se

Försäljning/Marknad
Peter Dahlström
Mobil: 070-676 94 82
peter.dahlstrom@jamtlandsbryggeri.se

Postadress
Jämtlands Bryggeri AB
Bangårdsgatan 31
831 45 Östersund

Tel
063-57 59 80

Fax
063-57 59 90

E-post
info@jamtlandsbryggeri.se

Organisationsnummer
556508-8514

Produktion
Jämtlands Bryggeri AB
Pilgrimscenter
S-840 58 Pilgrimstad
Tel 0693-314 30

Bekräfta att du är över 20 år

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.